PTU

För fyrhjulsdrivningen på en tvärställd motor krävs en fördelningsväxellåda för att fördela kraften till bakhjulen. En PTU sitter monterad på växellådan och vinklar av kraften till kardanaxeln. Från att ha varit en enkel enhet med kugghjul utan logikstyrning har de blivit smarta enheter med funktioner att koppla ur när de inte behövs för att fordonen skall bli mer energibesparande.

Vår testutrustning för PTU innefattas i det modulära Sejfo-standardsystemet för transmissionstestning. Utrustningarna levereras för önskad automationsgrad från att manuellt laddas av operatör, till att testutrustningen laddas automatiskt av bansystem eller robot. Testutrustningen har under kontinuerlig utveckling blivit ett konkurrenskraftigt instrument för våra världsledande kunder, som inte bara använder det som en sista utvärdering av testobjektet, utan också för styrning av egen produktion.

Den mekaniska strukturen har genom årtionden förfinats till det stabila och noggranna mästerverket som krävs av dagens världsledande transmissionskomponenter. Till detta är testutrustningarna bestyckade med den senaste tekniken samt de bästa komponenterna för dess noggranna uppgift. Mjukvaran för att bygga testrecept är användarvänlig och möjliggör nästintill full möjlighet att sammankoppla med nödvändiga undersystem, givare och yttre system. Detta gör att testutrustningen kan kommunicera med den enklaste givaren till de mest avancerade fabrikssystemen.

För mer information, kontakta:

Försäljning testutrustning

Peter Ojaniemi
peter [dot] ojaniemi [at] sejfo [dot] se

Försäljning Kina

Chris Ying
chris [dot] ying [at] sejfo [dot] se