Projektledare

Sejfo Engineering är Sejfogruppens utvecklingsbolag av innovativa automationslösningar och specialmaskiner. Vi är ett bolag helt format efter våra kunders behov, med personal som har ägnat i stort sett hela sin yrkesverksamma karriär åt produktionsteknik och automation.

Vårt mål är att realisera våra kunders visioner till smarta och lönsamma produktionsutrustningar. En ständig utveckling har, till nytta för våra kunder, gjort oss till en komplett systemleverantör.

Med vår unika kompetens och erfarenhet projekterar och levererar vi anläggningar som fungerar. Varje dag producerar Sejfo-anläggningar 100.000-tals produkter.

Varje projekt är unikt, du får möjligheten att arbeta med spännande teknik och kundanpassade lösningar.

Din profil

Som projektledare är det viktigt att du är lösningsorienterad, bra på att kommunicera samt har en förmåga att motivera och entusiasmera dina kollegor. Du behöver också vara drivande med ett strukturerat arbetssätt där du med lätthet kan pendla mellan detalj och helhet.

Du har god samarbetsförmåga och är ansvarsfull och initiativtagande i ditt arbete och har ett ansvar för en nöjd kund - att göra goda affärer är därför en av dina drivkrafter!

Våra medarbetare skall kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Kundkontakterna kräver även god social kompetens med ett vinnande och förtroendeingivande sätt. Kunskaper i engelska och körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter

  • Medverka i allt från anbudslämnande till projektgenomförande och överlämnande;
  • Ansvara för att projekten drivs på bästa möjliga sätt med fokus på ekonomi, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö;
  • Planera aktiviteter och tillsätta resurser i projektet samt koordinera och prioritera mellan projektets olika delar;
  • Leda och styra projektteamen mot uppställda mål och noggrant följa upp dem samt agera för att förhindra eller lösa uppkomna problem;
  • Löpande kommunikation och rapportering till kund och närmsta chef.

Om ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av:

HR Katariina Nilsson 073-988 41 33
e-post: katariina [dot] nilsson [at] sejfo [dot] se

Teknikchef Jonas Lekström 070-388 33 30
e-post: jonas [dot] lekstrom [at] sejfo [dot] se

Samtal från bemannings-och rekryteringsföretag undanbeds vänligt men bestämt.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar till sejfo [at] sejfo [dot] se
 

BilagaStorlek
Projektledare - tjänstebeskrivning85.41 KB