Rekordorder till Sejfo!

Published on

Sejfo, leverantör av industriautomation för höga krav, har fått en rekordorder till Scania i Södertälje på en ny monteringslina av axelkomponenter för lastbilar och bussar.

Monteringslinan är en högautomatiserad utrustning med många avancerade mätutrustningar.

- Detta är ett projekt med många och tekniskt svåra utmaningar. Vi och Sejfo kommer att behöva jobba tätt tillsammans för att få till den bästa lösningen. Vi på Scania är mycket nöjda med dagens monteringslina som också kommer från Sejfo, så det känns väldigt spännande att få fortsätta arbeta tillsammans och göra detta ännu en gång, säger projektledare Fredrik Sandberg på Scania.

Scanialastbil

- Det är våra medarbetares höga kompetens som ger kunden förtroende att köpa avancerad teknisk utrustning av oss. Denna rekordorder är den enskilt största hittills i Sejfos historia. Med innovativ modern teknik, smarta kostnadseffektiva lösningar och hög leveranskapacitet gör vi investeringar som denna möjliga för framtidens produktion i Sverige säger Karl Ingström, säljchef på Sejfo.

Helhetsåtagandet omfattar projektledning, konstruktion, tillverkning, montage, programmering, idrifttagning och dokumentation av utrustningen. Installation i Södertälje kommer ske i slutet av 2020.

För mer information, kontakta:

Försäljning

Karl Ingström
karl [dot] ingstrom [at] sejfo [dot] se